ESCAPE CITY – НОВИЙ ОБʼЄКТ В ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЧАСТИНІ BUKOVEL – Bukovel Invest

Буковель

+380(63) 623 00 77

Львів

+380(95) 591 07 07

Київ

+380(93)5910707

Дніпро

+380(50)5910707
UA

ESCAPE CITY – НОВИЙ ОБʼЄКТ В ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЧАСТИНІ BUKOVEL

Презентуємо новий обʼєкт в центральній частині Bukovel, на місці колишньої парковки «Полки», на території біля 8 га. Обʼєкт, над яким більше року працювали кращі архітектори світу, від будівельної компанії VD GROUP, яка 17 років розбудовує курорт та є творцем Glacier Premium Apartments.

Escape City – місто, де сімейні цінності та любов до ближніх відчуваються особливо, та виводяться на найвищий рівень. У нас, в українців, любов проявляється турботою. Ми даємо нашим рідним найцінніше. А що може бути коштовнішим за безпеку, за щасливе майбутнє ваших дітей, за впевненість в завтрашньому дні, за спокій та безтурботний емоційний стан батьків, про який ми забули за останні роки…. Ці речі безцінні, проте, як і більшість речей, які обумовлюють турботу, вони потребують вашої уваги, ситуацій і локацій, які сприяють цьому…

Escape City- це місто для добробуту родини, для щасливих посмішок ваших діток, для безпечних ночей і повільних ранків, для яскравого дозвілля та усамітнення в тиші, для безпечного та емоційного дитинства. Саме ці прості, та такі важливі цінності життя – повернуть інвестицію вашої турботи за близьких – найпотужнішою енергією, яка існує в світі – енергією вдячності.

Коли в кожному щасливому блиску очей ваших рідних – ви бачите своє відображення, коли щасливі ваші батьки, які прогулюються ранковою площею до найближчої кавʼярні з свіжоспеченими круасанами і поруч ваші діти, які так і поглядають в бік фонтану, який грається ранковою веселкою і манить своїми дзвінкими струмочками до розваг. І вся любов до близьких, дбайливо упакована вами в турботу про них – повернеться сторицею.

 

Старт продажів вже в січні… далі буде…

invest.bukovel.com
063 623 00 77

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про все першими